Account Coördinator 

Ben je leergierig en pak je dingen snel op? Zoek jij een uitdagende baan waarin je jouw talent en vaardigheden kan ontwikkelen? En ben jij per direct beschikbaar? Dan willen wij jou graag spreken!

Voor een internationaal bedrijf in omgeving  Rotterdam zoeken wij voor een periode van een minimaal half jaar een fulltime Account Coördinator . Het bedrijf is gespecialiseerd  in inspecties en analyses binnen de technische sector. Als onafhankelijk bedrijf bieden zij diensten aan op het gebied van veiligheid, procestechnieken en kwaliteit.

De afdeling waar jij komt te werken houdt zich bezig met auditen en het uitgeven van certificaten voor managementsystemen. Op deze afdeling werk je nauw samen met auditoren en sales. De auditoren verzorgen de audits op locatie bij de klant, om daarna een rapport te maken. Sales onderhoudt, samen met administratie contact met de klant.

Als Account Coördinator ben je verantwoordelijk voor het klantcontact en het verwerken van gegevens in het kader van operationele audit- en certificatieactiviteiten

Wat bieden wij?

 • Een uitdaging binnen een beursgenoteerde organisatie
 • Kans op verlenging / vaste aanstelling
 • Salaris tussen de  € 1800 en € 2250 bruto per maand op basis van ervaring
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km

Wat ga je doen?

 • Het administratief begeleiden van de certificatieprocedure
 • Het informeren van klant omtrent de planning van de auditactiviteten
 • Het up-to-date houden van de gegevens en het inplannen van bezoeken
 • Het uitvoeren van overige algemene administratieve taken.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde MBO4  opleiding in een commercieel of administratieve richting
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing  van de  Nederlandse  en  Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van MS Office applicaties

Heb jij na het lezen van bovenstaande vacature nog vragen? Of wil je graag meegenomen worden in de procedure? Dan horen wij graag van jou via 010-2807005 of rotterdam@active.nl

 

 

 

 

Office Manager (24 uur)

Ben jij organisatorisch sterk en ontzorg jij graag je collega’s op kantoor? Vind jij het prettig om voor een internationale organisatie te werken binnen de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Utrecht zoeken wij een parttime office-manager voor 24u per week.  Vaste dagen zijn maandag en donderdag, de 3e dag is zelf in te delen.

Wat ga je doen

De Office Manager is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor. De Office Manager draagt zorg voor alle facilitaire zaken, de coördinatie van de ICT infrastructuur van het kantoor en het coördineren van acties en (personeels-) evenementen. De Office Manager verzorgt de algemene administratieve ondersteuning ter facilitering van bedrijfsprocessen binnen de organisatie.

Daarnaast biedt de Office Manager ondersteuning op alle vlakken binnen de organisatie waaronder secretariële taken, facturenstroom en agenda beheer.

Dit kun je samenvatten in de volgende taken :

Telefoon-, email- en postverkeer afhandelen
– neemt inkomende gesprekken aan;
– ontvangt bezoekers;
– neemt boodschappen en/of informatie aan en geeft deze door aan betreffende persoon;
– verzorgt de post en e-mail en handelt zoveel mogelijk informatieverzoeken af of beoordeelt aan welke persoon het informatieverzoek dient te worden doorgezonden;
– verzorgt de inkoop van de lunch en andere huishoudelijke benodigdheden.

Organisatorische ondersteuning
– verzorgt de inkoop van mobiele telefoons, laptops, kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden en houdt de voorraad bij;
– verzorgt de coördinatie van de ICT infrastructuur op kantoor;
– houdt overzicht van en coördineert op verzoek evenementen;
– organiseert en notuleert management overleg;
– controleert uitgaande offertes, zorgt ervoor dat deze op tijd worden verstuurd;
– beheert het (extern) archief;
– biedt ondersteuning bij het bijhouden van de website;
– organiseert en inplannen van diverse bijeenkomsten, sessies en interviews.

Facility Management
– signaleert gebreken en noodzakelijk onderhoud aan het kantoorpand;
– onderhoudt contact met nutsbedrijven, leveranciers, alarmcentrale;
– onderhoudt contact met verhuurder over huur gerelateerde zaken waaronder onderhoudszaken en parkeerplaatsen;
– parkeerbeheer: parkeervergunningen.

Wat bieden wij

Onze opdrachtgever is internationaal werkzaam in de vastgoedsector. Zij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en met de auto en met het OV goed bereikbaar. Het betreft een functie voor langere tijd en bij goed functioneren kom je in vaste dienst.

Wie ben jij?

Heb jij minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied? Ben jij degene met de juiste (vloeiende) communicatieve vaardigheden in zowel de Engelse als Nederlandse taal? Heb jij de juiste werkinstelling, een hands-on mentaliteit, een grote accuratesse en een attente en humoristische persoonlijkheid? Heb jij uitstekende organisatorische vaardigheden? Solliciteer dan direct zodat wij je kunnen laten kennis maken met onze klant!

Voor meer info kun je ons bereiken op 033-2464648 of via de e-mail op nijkerk@active.nl. We horen graag van je!

Engineer Ondergrondse Infrastructuur

Weet jij alles van ondergrondse infrastructuur en heb jij ervaring met projecten op het gebied kabels en leidingen? Mooi! Dan zoeken wij jou!

Voor een engineering- en adviesbureau in omgeving Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een Engineer. De organisatie is gespecialiseerd in ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur en is volop in ontwikkeling. Ze blijven innoveren en investeren in nieuwe middelen en mensen. Ben jij een doorgewinterder Engineer? Super! Sta jij nog aan het begin van je carrière? Dan willen we jou ook graag spreken!

Als Engineer kom je te werken op de afdeling Kabels of de afdeling Leidingen in een team van enthousiaste en betrokken collega’s. Je werkt samen aan één of meerdere projecten in de ondergrondse infrastructuur. Je bewaakt het gehele proces van planning tot en met de kwaliteit en de budgetten, dit doe je in overeenstemming met de projectleider. Daarnaast onderhoud je contact met verschillende opdrachtgevers. Dit alles doe je in principe vanuit kantoor maar het komt ook voor dat je zo nu en dan op locatie bij de klant werkzaam bent (regio Rotterdam).

Wat ga je precies doen?

 • Ontwerpprogramma samenstellen
 • Controleren van het ontwerp aan de hand van gestelde eisen, ontwerpnormen, kwaliteit en milieuaspecten
 • Overleg voeren met opdrachtgever, belanghebbende instanties en leveranciers
 • Werkzaamheden inplannen en bijhouden van de kosten
 • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers binnen jouw werkgebied

Wie ben jij?

 • HBO opleiding (Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Watermanagement)
 • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en/of leidingen is een must
 • Ervaring met projectmatig werken en alles wat daarbij komt kijken
 • Analytisch en probleemoplossend
 • Je bent een aanpakker die prioriteiten kan stellen
 • Communicatief vaardig en klantgericht

Wat bieden zij?

 • Salaris tussen € 2400 – € 4500, afhankelijk van ervaring
 • Een uitdagende functie in een groeiende, informele organisatie met enthousiaste collega’s
 • Collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening
 • Laptop en telefoon
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Aantrekkelijk sport en fietsplan.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie? Neem dan nu contact met ons op via 010-2807005 of rotterdam@active.nl!

Magazijn Medewerker

Heb jij affiniteit met gevaarlijke stoffen en zoek jij een leuke baan waar je een spil bent in het team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bedrijf is marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Als Magazijn Medewerker op Schiphol ga jij aan de slag op de afdeling diezich bezig houdt met de operationele en administratieve afhandeling van monster zendingen.

Hoe jouw dag er uit gaat zien? Afwisselend! Want in deze functie ben jij verantwoordelijk voor het gereedmaken van monsterzendingen van gevaarlijke stoffen voor diverse afdelingen. Je verwerkt orders en zorgt ervoor dat deze worden opgevolgd. Daarnaast beheer je bewerkings- en opslagruimtes en houd je het overzicht. Ook onderhoud je contact met klanten en vervoersbedrijven.

Wat bieden wij?

 • Salaris rond € 2000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring
 • Reiskostencompensatie
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 32 vakantiedagen, collectieve zorgverzekering en pensioenregeling
 • Sport- of fietsplan

Wie ben jij?

 • Kennis van wet- en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen
 • Heftruck certificaat en ADR Awareness
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
 • Servicegericht en klantvriendelijk
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar

 Ben jij de Magazijn Medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct en of neem contact met ons op via rotterdam@active.nl of 010-2807005.

Operationeel Medewerker

Ben jij bekend met gevaarlijke stoffen en zie jij het als een uitdaging om de logistiek hiervan goed te regelen? Wil jij klantcontact, administratieve werkzaamheden en logistiek werk combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bedrijf waar je voor komt te werken is marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Als Operationeel Medewerker in omgeving Rotterdam ga jij aan de slag op de afdeling die  zich bezig houdt  met de operationele en administratieve afhandeling van monster zendingen.

Hoe jouw dag er uit gaat zien? Afwisselend! Want in deze functie ben jij verantwoordelijk voor het intaken van monsters van gevaarlijke stoffen. Vervolgens controleer en inspecteer je de goederen alvorens je ze weer correct verpakt, labelt en verzend. Naast dat je fysiek de handen uit de mouwen steekt, is het ook belangrijk dat je handig bent met systemen en administratie omdat de documentatie die bij de zendingen hoort minstens zo belangrijk is. Als alles gereed is zorg je voor facturatie en archivering van de documenten. In de tussentijd onderhoud je contact met de klanten, laboratoria en vervoersbedrijven die de monsters vervoeren.

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen € 2000 – € 2500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring
 • Reiskostencompensatie
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 32 vakantiedagen, collectieve zorgverzekering en pensioenregeling
 • Sport- of fietsplan

Wie ben jij?

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau (opleiding Transport & Logistiek of soortgelijk is een pre)
 • Ervaring in een logistieke administratieve functie
 • Kennis van IATA, IMDG en ADR is een pre
 • In bezit van VCA is een pre
 • Handig met systemen en niet bang voor administratieve werkzaamheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
 • Communicatie vaardig en klantvriendelijk
 • In bezit van rijbewijs B
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar

Ben jij de allround Operationeel Medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct en of neem contact met ons op via rotterdam@active.nl of 010-2807005.

Operationeel Medewerker

Wil jij klantcontact, administratieve werkzaamheden en logistiek werk combineren? Heb jij affiniteit met gevaarlijke stoffen en zoek jij een afwisselende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 De organisatie  waar deze uitdagende functie uitstaat is marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Als Operationeel Medewerker op Schiphol ga jij aan de slag op de afdeling die  zich bezig houdt  met de operationele en administratieve afhandeling van monster zendingen.

Hoe jouw dag er uit gaat zien? Afwisselend! Want in deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verpakken en klaarzetten van monsters van gevaarlijke stoffen. Naast dat je fysiek de handen uit de mouwen steekt, is het ook belangrijk dat je handig bent met systemen en administratie omdat de documentatie die bij de zendingen hoort minstens zo belangrijk is. Daarnaast adviseer je klanten, laboratoria en vervoersbedrijven. De werktijden zijn tussen 07:00-17:30 uur, na enige tijd ben je bereid om mee te draaien in de late en noodgevallen diensten van 12:30-21:00.

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen € 2100 – € 2400 bruto per maand, afhankelijk van ervaring
 • Reiskostencompensatie
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 32 vakantiedagen, collectieve zorgverzekering en pensioenregeling
 • Sport- of fietsplan

Wat ga je doen?

 • Verpakken van de monsters en bijbehorende documentatie
 • Veilig verklaren van luchtvracht
 • Laden en lossen van voertuigen
 • Offertes uitbrengen en alert zijn op sales leads
 • Bijhouden van het logboek en de voorraad
 • Assisteren op andere afdelingen indien nodig

Wie ben jij?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Kennis van IATA, IMDG en/of ADR is een pre
 • Handig met systemen en niet bang voor administratieve werkzaamheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
 • Servicegericht en klantvriendelijk
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar

Ben jij de allround Operationeel Medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct en of neem contact met ons op via rotterdam@active.nl of 010-2807005.

 

Montage – productiemedewerker/ Assemblagemedewerker (starters/ ervaren)

Werk jij graag met je handen en kijk je er naar uit om elke dag wat nieuws te leren? Ben je al een aantal jaren aan het werk in het vak of wil jij opgeleid worden in de praktijk ? We horen het graag van je!

Fulltime (voorkeur gaat uit naar 40 uur, 4 x 9 of 32 uur is ook bespreekbaar)

 

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Je zult met name ingezet worden voor het produceren en samenstellen van kunststof producten.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere

 • Het produceren en samenstellen van kunststof producten.
 • Bewerken van kunststof platen en onderdelen.
 • Zagen, frezen en kunststof lassen.
 • Alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. de productie.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een stabiele, gezonde, dynamische en groeiende onderneming.
 • Gedreven en ondernemende collega’s die je het vak gaan leren.
 • Een baan met vooruitzicht op een vast dienstverband.
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder en een prima salaris inclusief winstdeling en een goede pensioenregeling.

 

Wie zoeken wij? 

 • Je hebt een technische opleiding (hout/metaal) afgerond of jij bent gemotiveerd om te leren en hebt daarnaast technisch inzicht?
 • Je hebt een goede beheersing van Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.
 • Verder heb je twee rechterhanden, ben je leergierig en gemotiveerd om een nieuw vak te leren, nauwkeurig zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
 • Daarnaast ben je daarnaast ook flexibel in denken en doen, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit maar een echte “hands-on” mentaliteit en woon je binnen een straal van 30 kilometer van Nijkerk.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling op het team van onze opdrachtgever!

Voor meer info kun je ons bereiken op 033-2464648 of via de e-mail op nijkerk@active.nl. We horen graag van je!

Commercieel Medewerker Backoffice/Inkoop

Ben jij commercieel en heb je ook nog affiniteit met techniek? Ben je daarnaast bereid om, learning on the job, nieuwe dingen te leren?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een internationale opdrachtgever in Nijkerk zoeken wij een kandidaat voor op de back office & inkoop.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor :

 • Verwerken en afhandelen van orders.
 • Voorbereiden, controleren en plaatsen van inkooporders.
 • Organiseren van transport voor zowel import als export.
 • Kennis van algemene voorwaarden, Incoterms, leveringscondities en betalingscondities.
 • Relatiebeheer met leveranciers voor het tijdig en correct afhandelen van de inkooporders.
 • Sleutel positie voor informatieverspreiding binnen de afdeling.

Kandidaat profiel

 • HBO Commercieel denk- en werkniveau.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beheersing van andere talen is een pre.
 • Flexibel ingesteld.
 • Communicatief vaardig (in- en extern).
 • Stressbestendig.
 • Commercieel ingesteld.
 • Kostenbewust.
 • Werkt nauwkeurig, planmatig en gestructureerd.
 • Standvastig en loopt confrontaties niet uit de weg.
 • Werkervaring in vergelijkbare posities is een pre.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, neem dan contact met ons 033-2464648 of email je CV naar nijkerk@active.nl?

Customer Operations Medewerker

Ben jij sociaal en weet jij precies hoe je met verschillende partijen communiceert? Heb je daarnaast kennis van IATA? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ter uitbreiding van het team is er plek voor een enthousiaste Customer Operations medewerker bij een internationale marktleider die gespecialiseerd is in inspecties en analyses binnen de technische branche.

Op de afdeling waar jij komt te werken wordt dag in en dag uit keihard gewerkt aan de operationele en administratieve afhandeling van monsterzendingen. Deze afdeling houdt zich namelijk bezig met gevaarlijke stoffen in de  chemische branche. In jouw functie ondersteun jij de afdeling doormiddel van het onderhouden van contact met klanten, vervoerders en collega´s van verschillende afdelingen. Jij en jouw team werken op basis van dagelijkse opdrachten. Hierbij houden jullie rekeningen met de planningen en de  bijbehorende KPI´s van klanten. Last but not least; Jij bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van Dangerous Goods.

Als gedreven Customer Operations medewerker zorg jij voor een goede samenhang tussen voorraadbeheer, controle van de inkomende goederen, het uitbrengen van offertes en het opmerken van sales deals.

Wat bieden wij?

 • Inspirerende werkomgeving in een gerenommeerd bedrijf
 • Een bruto salaris tussen de 2000 en 2500 euro per maand, op basis van ervaring
 • Dynamische functie binnen een leuk team waar ruimte is voor een praatje en een geintje
 • Goede begeleiding tijdens het inwerktraject om jou helemaal klaar te stomen!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, omdat uitrusten ook heel belangrijk is; inclusief 32 vakantiedagen

Wat ga jij doen?

 • Contact onderhouden met zowel interne als externe partijen
 • Zorgdragen voor het voorraadbeheer
 • Gelukkig zie jij niets over het hoofd en daarom houd jij je bezig met het controleren van inkomende goederen
 • Sales leads ondervinden
 • Offerte-, facturatie- en dossierverwerking (maar dit is voor jou natuurlijk appeltje-eitje)
 • Volgens wet- en regelgeving veilig verklaren van luchtvracht
 • Uitbrengen van offertes volgens geldende procedures

Wie ben jij?

 • Afgerond MBO 3-opleiding in een administratieve richting
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een administratieve functie
 • Kennis van IATA; IMDG en ADR zijn een pré
 • Klant en kwaliteit gerichte instelling
 • Jij beschikt over een goede beheersing in de Nederlandse en Engelse taal

Heb je na het lezen van bovenstaande vacature nog vragen? Of wil je graag meegenomen worden in de procedure? Dan horen wij graag van jou via 010 – 2807005 of rotterdam@active.nl!

 

Junior Inspecteur Ongediertebestrijding

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van preventie en bestrijding van plaagdieren? Zie jij jezelf als iemand die opgedane kennis direct in de praktijk toepast? Dan kunnen wij jou alle kneepjes van het vak leren!

Voor een internationale marktleider op het gebied van kwaliteit, veiligheid en procestechniek zoeken wij een Junior Inspecteur Ongediertebestrijding. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties en analyses in o.a. de haven en (petro)chemische industrie en heeft diverse vestigingen in Nederland.

Als Junior Inspecteur kom jij te werken op een afdeling die zich bezighoudt met preventie en bestrijding van plaagdieren, begassing en de inspectie van goederen en de diensten die daarbij horen. Je onderzoekt de kwaliteit van goederen en producten tijdens de productie, opslag en transport en beperkt zo het risico op ongedierte. Het is zeer zelfstandig werk, je krijgt een auto van de zaak en gaat iedere ochtend direct naar een klant. Heb je dit werk nog niet eerder gedaan? Geen probleem! In deze functie word je namelijk helemaal opgeleid tot professioneel Inspecteur Ongediertebestrijding (Pest Management). Je krijgt klanten toegewezen in een bepaalde regio in Noord-Holland en je adviseert hen over bestrijding- en preventiesystemen. Jouw klanten zijn bijvoorbeeld producenten van voedingsmiddelen of recreatieparken.

Wat bieden wij?

 • Training on-the-job en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
 • Zeer zelfstandige baan binnen een gerenommeerd internationaal bedrijf
 • Salaris op basis van ervaring, maximaal €2300 bruto per maand
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectieve zorgverzekering en een sportvergoeding
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak

 Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van ongediertebestrijding- en preventie systemen bij jouw eigen klanten
 • Maken van een werkplanning en rapportages
 • Advies geven aan klanten m.b.t. pest management

Wie ben jij?

 • Afgeronde HBO bachelor, bijvoorbeeld biotechnologie of agro business
 • Affiniteit met de branche is een grote pre
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken
 • Makkelijk in de omgang en klantgericht
 • Flexibel in uren
 • In bezit van rijbewijs B en woonachtig in Noord-Holland

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt? Neem direct contact op via 010-2807005 of rotterdam@active.nl en wij vertellen jou graag meer!