Nijkerk 033 – 246 46 48
Arnhem 026 – 442 33 55
Den Bosch 073 – 610 20 77
Rotterdam 010 – 280 70 05

Neem contact op!

Werkgevers

Ben je op zoek naar een tijdelijke medewerker of heb je een vacature die snel gevuld moet worden? Active HR biedt een brede keuze aan HR oplossingen in elke sector.

Active HR regelt de werving & selectie, bemiddelt in medewerkers voor vaste functies of tijdelijke hulpkrachten voor korte en langdurige opdrachten. Bij ons kun je vertrouwen op jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling en krijg je een ruime keuze uit ervaren professionals.

Wij zijn de meest complete partner in banenbemiddeling. Bekijk per sector wat Active HR voor jullie kan betekenen;

Voor vacatures op productieniveau werken we samen met de Vakaturebank.

Het team van Active HR bestaat uit gespecialiseerde intercedenten die ambitieus en flexibel zijn. Wij beschikken over de juiste ervaring om snel de juiste match te vinden. Active HR staat voor betrouwbare vakkennis en een transparante aanpak.

Wilt je meer weten of wil je direct een vacature plaatsen? Neem contact op en wij regelen de rest.

active werkgevers

“De samenwerking met Active HR wordt binnen SGS Nederland als plezierig, klantgericht en betrouwbaar ervaren. Active HR bemiddelt voor ons in diverse technische functies, zoals operators en technisch inspecteurs. Dit bureau is voor ons een ideale partner omdat ze de branche kennen, goede kennis in huis hebben en deze kennis afstemmen op onze behoefte.”

SGS Nederland B.V.

“Active HR is één van onze hofleveranciers en ondersteunt Ingram Micro in de eerste selectie van vaste en tijdelijke medewerkers voor onze kantoorfuncties, zoals data entry en account management. Wij houden van open en duidelijke communicatie en werken met een vast contactpersoon van Active HR. Dit bureau is voor ons een ideale partner vanwege de kwalitatieve selectie van uitzendkrachten, een juiste prijs-kwaliteit verhouding en de prettige samenwerking. Bij Active HR kan snel geschakeld worden en de benadering is heel persoonlijk. Dit geldt zowel voor ons als voor de uitzendkrachten.”

Ingram Micro